Cat costa sa faci un site

Raspunsul la intrebarea cat costa sa faci un site, cat costa un site sau un magazin online poate fi diferit, in functie de persoana pe care o intrebi. Daca intrebi o agentie de web design cu specific tehnic, vei primi un raspuns. Daca intrebi o agentie cu aplecare spre latura business, unde pe langa aspectele tehnice vor fi tratate si evaluate si aspectele de marketing, dar si de organizare a afacerii, primesti un alt raspuns.La intrebarea cat costa sa faci un site, un student iti poate raspunde simplu, direct, pentru ca are in vedere cateva aspecte, realizarea fiind de cele mai multe ori tehnica. Intreaba o agentie care sa iti confere valoare si lucrurile s-ar putea sa fie mai complexe, motiv pentru care nici raspunsul nu poate fi dat atat de usor.

Cat costa sa faci un site de prezentare?

In ceea ce priveste un site de prezentare, greutatea cade pe partea de prezentare, de mesaj, de branding, mai putin pe partea de realizare tehnica, aceasta nu este atat de complexa. De aceea, ponderea in alcatuirea pretului o va avea aceasta parte, de marketing, realizarea tehnica fiind mai putin costisitoare. Partea interesanta este ca simpla creare a unui site de prezentare, fara conceperea continutului, fara mesaj, nu va fi la fel de eficienta, siteul neperformand la fel de bine din punctul de vedere al raspunsului clientilor.

Cat costa sa faci un site de comert online(magazin online)?

Din nou, aici sunt mai multe aspecte care pot influenta pretul, cum ar fi realizarea tehnica in sine, licenta platformei software din spatele magazinlui online, functionalitatile acesteia, partea de marketing, posibilitatile de interconectare a magazinului cu alte softuri, etc.

De aceea, este dificil sa raspunzi usor la intrebarea cat costa un site, pentru aceasta, cea mai buna modalitate de estimare fiind discutia directa, stabilirea unui brief al proiectului si realizarea unei calculatii concete, in baza specificatiilor.

Cere o oferta si afla chiar azi cat costa sa iti faci un web site! Vei primi o estimare gratuita de timp si termen de realizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *