Un site web care sa transmita incredere, calea cea mai simpla de a vinde online

Castigarea increderii potentialului client este calea cea mai sigura de a vinde. Siteul web nu face exceptie. Punct.

Fara vorbe mari si fara teorii complexe de marketing, putem spune cu tarie ca  nu conteaza cate poti si stii sa faci, nu conteaza ce solutii exceptionale oferi, nu conteaza cat a costat siteul tau, daca serviciile tale nu sunt privite cu incredere, daca nu dai motive reale pentru care potentialii clienti sa iti ofere raspunderea lucrarii…nu vei vinde.Este foarte important ca, pe langa mesajul de business pe care doresti sa il transmiti(cere o oferta, cumpara acum, angajeaza-ne, etc), siteul tau sa transmita faptul ca in spatele lui sunt oameni, in spatele unei pagini web frumoase exista o echipa gata sa ajute clientii, gata sa le rezolve situatiile dificile, gata sa munceasca pentru ei.

Siteurile web, calculatoarele, pot fi cateodata reci. Nu iti lasa siteul sa fie asa! Incalzeste-l! Impregneaza mesajul tau uman in toate colturile, fa-l sa fie frumos, prietenos, sa TRANSMITA INCREDERE!

Un copywriter bun stie sa faca acest lucru in mod natural. Stie cum sa scrie textele siteului, pastrand un echilibru productiv intre mesajul de business si imbracamintea umana a mesajului, fara sa exagereze in favoarea nici unei parti (aceasta este, de altfel, exact valoarea pe care o aduce copywriterul in lunga cale a productiei oricarui matyerial promotional)

Bineinteles, in lupta pentru castigarea increderii clientului, siteul web trebuie sa respecte cateva aspecte relativ tehnice, fara de care nici un mesaj din lume nu isi poate atinge tinta.

Astfel:

  • siteul web trebuie sa aiba un aspect placut, curat, aerisit, frumos. Aminteste-ti ca o prima impresie buna conteaza fenomenal de mult, iar in cazul siteurilor, un aspect curat, elegant, placut, fara erori face cat un costum de marca!
  • textele trebuie sa nu contina erori gramaticale, erori de punctuatie si alte asemenea
  • siteul trebuie sa fie corect din punct de vedere tehnic, incat sa arate bine indiferent de browserul in care este afisat, altfel vei avea surpriza sa abdici de la punctul 1 si… nu ne dorim acest lucru

Toate aceste aspecte insumate pot crea imaginea completa pe care doresti sa o transmiti si, mai important, ajuta la construirea unei relatii de incredere intre potentialul client si siteul tau, ceea ce va conduce pana la urma la o asimilare a mesajului de business, oricare ar fi acela.

Cere chiar acum o oferta si vezi cat de usor poti avea un site care sa reprezinte complet si corect imaginea firmei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *