Siteurile sunt ca mobila – pe comanda

Titlul reflecta cat se poate de bine ce dorim sa spunem: siteurile sunt lucrari pe comanda, care trebuie sa reflecte in totalitate imaginea companiei, care sa ofere (cel putin) elementul de unicitate grafica ce va direntiaza de concurenta.
Este, intr-un fel, la fel ca si cu mobila de bucatarie dintr-o casa: este dificil sa potrivesti intr-o astfel de bucatarie o mobila de serie, cumparata din magazin. Poate sa lase o teava la vedere, sa nu fie suficient de inalta, sau parca ar fi mers aragazul in partea cealalta dar…nu se poate. Cel mai bine se potriveste o mobila construita special pentru bucataria dvs, asa este?
La fel este si cu siteurile web: un site dezvoltat in baza unui template grafic, unei machete grafice predefinite se va potrivi afacerii dvs si va oferi tot atata unicitate cat si celorlalti clienti care utilizeaza respectiva tema. Adica…nu prea. Din acest motiv credem cu tarie ca cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere, se pot obtine prin crearea unei teme unice.
 Lucrurile de mai sus sunt numai o parte din cele care ar putea fi spuse, un specialist in marketing si comunicare, pus in situatia sa creeze un concept pentru siteul dvs si sa transmita o idee, cu greu s-ar putea descurca cu o tema predefinita, pentru ca el lucreaza cu nevoia de a comunica un anumit lucru, intr-un anumit fel, eliminand acele lucruri care il incurca si punand exact elementele de care are nevoie intr-un anumit fel, intr-un anumit loc, cu anumite instrumente (texte, culori, imagini), ori asta inseamna personalizare.
 Dar, vorba aceea, cine are nevoie de specialistul in marketing? Nici nu va inchipuiti cate cereri avem care suna cam asa: vreau si eu un site ieftin, lasa domnule, ca scriu eu totul, mie sa imi faceti siteul ala, vreau sa fie ieftin, nu vreau ceva deosebit, mai am o oferta de la un baiat care se pricepe…
O astfel de cerere careia i se da curs in aceasta forma, este aproape intotdeauna un esec din punct de vedere al eficientei siteului, pentru ca transforma siteul intr-o coaja purtatoare de informatie incoerenta si nestructurata. Dar asta este o alta tema, pe care o vom trata cu o alta ocazie!
Pana atunci, de ce nu vedeti cat costa sa aveti un site personalizat, eficient, care sa va reprezinte cu adevarat?! Este foarte simplu. Click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *