Preturi siteuri: cat costa un site?

Preturi siteuri: cat costa un site?

In discutiile pe care le avem zi de zi cu clientii, aceasta solicitare destul de des: preturi siteuri!! Cat costa un site, ce preturi au siteurile sau care este pretul unui magazin online? Vorba reclamei de acum ceva vreme…dincolo era mai ieftin! Cam ca la piata cateodata, desi industria online nu functioneaza asa.

Din pacate nu se poate da un raspuns simplu, direct si universal valabil acestei intrebari pentru ca realizarea unui site web implica multe aspecte care influenteaza pretul siteului iar aspectele acestea tin in mare parte de cerintele clientului, cerinte care sunt distincte.

Totul porneste daca vreti de la faptul ca fiecare site web este un produs unic, iar realizarea lui implica creativitate, munca, tehnica, nu poti sa dai un raspuns direct la intrebarea cat costa un site, pentru ca fiecare site e unic.

…ce se regaseste in preturile siteurilor?

O paralela nu foarte reusita poate, dar eficienta, este comparatia cu productia de mobila unicat sau cu montarea de acoperisuri (am scris in directia aceasta chiar si un articol despre cat costa un site de acoperisuri).

Este greu sa intrebi un producator de mobila cat costa mobila pentru bucataria ta, fara sa fi vazut bucataria, nu? Daca v-ati mutat in casa noua la un moment dat, ma intelegeti si stiti ca fiecare corp de bucatarie trebuie masurat si potrivit, implicand, in functie de cerintele beneficiarului anumite cheltuieli.

Cat costa un site de prezentare saun un catalog de produse precum cel creat aici?Cere o oferta si afla ce preturi poti obtine pentru siteuri

Oarecum la fel este si cu un site web: un client doreste un numar de pagini pentru siteul sau, doreste o anumita abordare grafica, doreste anumite facilitati (de care de multe ori nici nu e constient la momentul initial si pe care le descopera cateodata in timpul discutiei cu noi, in momentul in care este pus in situatia sa descrie ce doreste).

Din acest motiv fiecare site are pretul lui.

Care este pretul unui site cu formulare sau cu rezervari online?

Nivelul de detalii schimba pretul?

Un alt aspect ce trebuie considerat, pe langa facilitatile oferite (rezervari online, formulare, blog, etc), este calitatea serviciului oferit.

De multe ori diferenta de calitate, pentru un ochi neantrenat poate fi relativ mica, subtila, dar definitorie. Un designer cu un numar de ani de experienta va produce un design grafic ce va purta amprenta experientei, ochiului profesionist si mainii antrenate.

Un student/designer la inceput de drum rareori se va ridica la un nivel profesionist, producand siteuri care, desi pot fi perfect functionale din punct de vedere tehnic, sa fie deficitare la nivel grafic.

De multe ori, diferentele nu par asa de mari pentru un ochi neantrenat, dar pentru o persoana cu un minim de simt artistic, pot parea foarte mari, facand diferenta intre calitate si kitsch. Chiar daca nu aveti capacitatea de a face diferentele uneori subtile intre nuante, culori, productii grafice, nu ati dori ca clientii dvs mai antrenati in acest domeniu sa va considere siteul un kitsch, nu-i asa?

Apoi putem vorbi despre partea de analiza a competitorilor, de branding online, de realizarea mesajului siteului, de crearea completa a textelor, servicii de o calitate deosebita pe care nu le puteti gasi in alte situatii, servicii oferite, in cazul nostru de un membru al echipei noastre cu un inalt grad de calificare, acela de Profesor Doctor in Comunicare.

Cat costa un site de prezentare realizat in Pitesti?
Caut preturi siteuri web? Hai sa discutam!

Dar in primul si in primul rand, cand discutam despre pretul unui site web vorbim despre valoarea muncii unei echipe, vorbim despre crearea de valoare si despre un produs construit personalizat pentru client.

Ca sa faceti diferenta, nu vorbim despre un site pus in picioare in baza unui template gratuit, prin copierea unui text primit de la client. Nu vorbim despre o munca de secretariat, vorbim despre o munca de creatie ce are in spate experienta, know how specific, imaginatie si timp.

Am primit de multe ori un pret de 700-800 de lei ca replica la oferta noastra, pret la care clientul a ajuns prin intermediul unor oferte obscure de pe niste siteuri extraordinar de slab realizate ele insele.  

Si, da, un site pus in picioare prin copy/paste in baza unui template folosit deja in replicarea a 100 de siteuri, poate costa uneori 800-1000 de lei, desi daca facem calculul la numarul de ore implicate pentru a realiza un site minimalist, corect din punct de vedere tehnic, tot da cu virgula.

Preturile siteurilor care creaza valoare, lucrate de la zero, in baza unor cerinte personalizate, adica un site creator de valoare care sa reprezinte pe deplin imaginea firmei dvs, care sa fie un instrument eficient de promovare a firmei si imaginii acesteia nu va putea costa niciodata atat. Am gasit si in engleza aici o defalcare interesanta a preturilor. Poate fi de interes.

De aceea, pentru a va raspunde la intrebarea cu privire la preturile siteurilor, va invitam sa ne contactati pentru a obtine o oferta 100% personalizata, pentru un site care sa reprezinte imaginea firmei dvs in totalitate.

Nu va garantam pretul cel mai mic, dar va garantam o evaluare corecta si o lucrare de calitate.

Vrei sa afli cat costa siteul tau?

Daca iti place ce vezi in pagina aceasta si vrei sa afli cat costa siteul tau, logoul, magazinul tau online, trimite cererea ta prin intermediul formularului de mai jos sau da-ne un telefon la numarul

0723-635.639

    Acest site este protejat de reCAPTCHA and de Google Privacy Policy si Terms of Service

    5 thoughts on “Preturi siteuri: cat costa un site?

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *